Dôveryhodné telefónne číslo, viphone.sk

Zobrazovať telefónne číslo na webe alebo nezobrazovať? Na otázku si musí odpovedať každý sám. No existuje viac možnosti ako ho zamaskovať.

Maskovanie, ktoré spomínam je jednoducho realizovatelné pomocou presmerovania. Teda stačí zriadiť iné telefónne číslo a všetky prichádzajúce hovory z neho presmerovať na primárne používaný mobil. Samozrejmosťou je, že presmerovaný hovor Vám bude učtovaný cenou, stanovenou poskytovateľom sluzby. Štandardne je rovnaká ako cena hovoru z presmerovaného čísla na bežne. Výhodou tohto riešenia je fakt, že ak sa rozhodnete telefónne číslo ďalej nezverejňovať, netreba sa obávať o svoje kľudné noci. Jednoducho stačí vypnúť presmerovanie.

Ďalšie telefónne číslo je možné získať rôzne. Zaujímavým riešením je využitie služby viphone.sk, viphone.cz. Tá na základe zaslanej spoplatnenej SMS umožní zaregistrovať si telefónne číslo s predvoľbou ktoréhokoľvek mesta v SR. Získané číslo môže mať tvar 02/xxxxyyyy ( nie, nie je to preklep ). Potom už len stačí stiahnúť aplikáciu priamo z ich webu a nastaviť potrebné presmerovania.

A môžete sa tešiť z novej "pevnej linky"