Poplatok za platenie faktúry v predajni?

Predčasom rozvírila kľudné hladiny slovenského mobilného mora správa o zavedení poplatku za uhradenie faktúry v predajniach Orange. Teraz, po pár mesiacoch, sa k podobnému kroku odhodlal aj T-Mobile.

Roaming v Európe - pomôže regulácia cien?

Dnes Európsky parlament schválil nariadenie o výraznom znížení poplatkov za využívanie mobilých telefónov v zahraničí. Bude mať tento krok priaznivé efekty, alebo spôsobí zmeny cien iných služieb?

O2 - tretí mobilný operátor je realitou

Po dlhom čase očakávania čo sa udeje v súvislosti s príchodom tretieho operátora na náš trh, sme sa konečne dočkali. Tretí mobilný operátor na Slovensku sa 02.02.2007 stal realitou.

O2 - očakávania

Príchod tretieho mobilného operátora sa nezadržateľne blíži. Do oficiálneho spustenia siete už zostáva len pár dní. Čo môžeme teda očakávať od príchodu O2 jednotky? Čaká na nás veľké prekvapenie v podobe extrémne nízkych cien, alebo si vychutnáme iba mierne sklamanie?

O2 jednotka

Dlhý čas na našom malom slovensku pôsobili len dvaja mobilní operátori. Veľakrát ich akcie vyzerali tak, akoby boli vzájomne dohodnuté a spustené v rovnakom čase. Teraz prichádza tretí. Zmení sa niečo? Rozvíri sa hladina kľudného "mobilného mora"? Alebo zostane po príchode ďalšieho hráča všetko postarom?

Ach, tie Vianoce

Blížia sa Vianoce, nastal čas zháňania darčekov. Všade je vianočná výzdoba a obchodníci sa snažia ponúkať čo najpresvedčivejšie svoj tovar. A samozrejme aj naši mobilní operátori nemôžu počas tohto obdobia, zaháľať.